Gobitar från jotex

Publicerad 2013-10-07 16:09:35 i Allmänt,

På jotex hemsida så finns det mycket julfint! Både textil och dekoration. Frågan är bara vad man ska välja om man nu ska skicka efter en order... som student har man ju alltid lite extrapris också - det är inte fy skam:) Nedan ser ni några gobitar!
 

löven faller ner, tidelipom

Publicerad 2013-10-07 07:10:04 i Allmänt,

Igår var jag ute på höstpromend med en vän som bor på andra sidan gatan. Vid strömmen hittade vi alldeles underbara löv och det började klia i fingrarna på mig. Jag plockade upp ett gäng och tog hem för att göra ett litet snabbt höstarrangemang.
 

kanelbullar med extra allt

Publicerad 2013-10-06 08:55:19 i Allmänt,

Nu är jag äntligen tillbaka, och jag ser även att min status på julblogar.se har ändrats till aktiv. Kul! Jag har haft praktik, vfu, i 5 veckor och har haft fullt över öronen när det gäller att planera lektioner och fixa hemuppgifter. Därav har det varit lite tomt på min blogg här..
 
Hur som haver så känns det riktigt skönt att vara på banan igen. Jag, som ny julbloggare, hoppas att jag kommer ha mycket att skriva om från och med nu - enda fram till jul! och något positivt med min praktik var ju att september månad gick fruktansvärt fort och att nedräkningen inför jul gick undan med en rasande fart.
 
I fredags var det kanelbullens dag och för att fira den, samt att jag var klar med praktiken så blev det bullbak! Nu längtar jag ännu mer till att baka sådant som hör julen till... som saffransbullar, saffransscones och saffranskaka med vit choklad! MUMS!
 
Mobilbild...
Bullarna blev i alla fall fantastiskt goda! Jag körde på bullar med extra allt vilket innebar extra smör, kanel och vaniljsocker. Smakrika och saftiga och perfekta att bjuda på i höstrusket:)

Om

Vinternatten

I den här bloggen tänker jag skriva om mina julbestyr och min längtan till vinter, snö och tända ljus. Förhoppningsvis kan ni som kikar in här få med er en bit julglädje som ni sedan kan sprida vidare ut i den kyliga vinternatten.

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela